PRIMĂRIA ORAŞULUI CĂZĂNEŞTI
Şos. Bucureşti, Nr.93, Loc. Căzăneşti, Jud. Ialomiţa. Tel. 0243264010, Fax 0243264397, E-mail: primaria@primariacazanestiil.ro

Anunț convocare adunare foști proprietari

Anunț convocare adunare foști proprietari.docx

 

ANUNȚ CONVOCARE ADUNARE FOȘTI PROPRIETARI DE TERENURI

                                                         ȘI MOȘTENITORII ACESTORA

       Potrivit prevederilor art.2,alin.(1),lit.„h” din Regulamentul privind procedura de constituire,atribuțiile și funcționarea comisiilor pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, a modelului și modului de atribuire a titlurilor de proprietate,precum și punerea în posesie a proprietarilor,aprobat prin H.G. nr.890/2005,din componența comisiilor locale(comunale,orășenești sau municipale,după caz),fac parte și 2-4 reprezentanți ai foștilor proprietari deposedați sau moștenitorii acestora care au solicitat terenuri în termenul legal.

       Conform Hotărârii Consiliului Local Căzănești, nr.73 din 30.10.2023,privind convocarea foștilor proprietari deposedați și moștenitorilor acestora care au solicitat terenuri în termenul legal în baza legilor fondului funciar din orașul Căzănești,în vederea desemnării a doi reprezentanți ai acestora în Comisia Locală pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, se reconvoacă adunarea proprietarilor de terenuri din orașul Căzănești,formată din foștii proprietari deposedați sau moștenitorii acestora care au solicitat terenuri în termenul legal în baza legilor fondului funciar,pentru desemnarea a doi reprezentanți ai acestora în Comisia Locală pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Căzănești, în data de 14 februarie 2024,ora 10.00, în incinta Casei de cultură Căzănești șos.București,nr.95.     

     Pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu pot participa fizic la adunarea foștilor proprietari de terenuri sau moștenitorilor , acestea pot transmite propunerea(se va nominaliza o singură persoană) în vederea alegerii reprezentanților în Comisia Locale pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor Căzănești, pe adresa de email :

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 13.02.2024, ora 16.00.

 

PRIMAR

STELIAN TRAIAN

Registrul de evidenta

Registrul de evidenţã a Sistemelor individuale Adecvate pentru Colectarea şi Epurarea Apelor Uzate

Registru COLECTARE

Registru EPURARE

InfoCons

InfoCons

Alegeri pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020

Guvernare transparentă

1550134040 poca banner mai 250 116

112

imag.112

Impozite şi taxe

Plata impozitelor și taxelor locale se poate face electronic cu card bancar și cu autentificare prin Ghișeul.ro

Proceduri de expropriere

1575356665 lul 250 176