PRIMĂRIA ORAŞULUI CĂZĂNEŞTI
Şos. Bucureşti, Nr.93, Loc. Căzăneşti, Jud. Ialomiţa. Tel. 0243264010, Fax 0243264397, E-mail: primaria@primariacazanestiil.ro

ANUNȚ DEZBATERE PUBLICĂ

PRIMARIA ORAȘULUI CĂZĂNEȘTI JUDEȚUL IALOMIȚA

                                             A N U N Ț DEZBATERE PUBLICĂ

Anunț dezbatere publică.PDF

         În temeiul art. 7 din Legea nr.52/2003*** republicată privind transparența decizională în administrația publică,Primăria orașului Căzănești organizează vineri 3 decembrie 2021, ora 11.00  dezbaterea publică privind Strategia de dezvoltare a localității Căzănești pentru perioada 2021-2030.

     Dezbaterea publică va avea loc în incinta Casei de Cultură a orașului Căzănești, șos.București , nr.95.

Toți cei interesați sunt invitați să depună recomandări ,sugestii, opinii cu valoare de recomandare la sediul Primăriei Căzănești-Compartiment relații publice/secretariat, la telefon 0243/264 010,la fax 0243 264 397 sau utilizând adresa de email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cetățenii,reprezentanți ai agenților economici sau ai societății civile ,care doresc să i-a cuvântul sunt rugați să anunțe această intenție la sediul inițiatorului-Primăria Căzănești,până la data de 26 noiembrie 2021 sau la începutul dezbaterii publice,timpul alocat fiecărui vorbitor în cadrul dezbaterii fiind de 10 minute.Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la documentul supus discuției.

   Consultarea documentului supus dezbaterii,respectivStrategia de dezvoltare a orașului Căzănești 2021-2030, se poate face pe site-ul www.primariacazanestiil.ro,secțiunea Transparență decizională sau la sediul primăriei/compartiment relații publice.

      În termen de 10 zile calendaristice de la încheierea dezbaterii publice se asigură accesul public, pe site-ul autorității publice www.primariacazanestil.ro și la sediul Primăriei Căzănești la următoarele documente: minuta dezbaterii publice,recomandările scrise colectate,versiunile îmbunătățite ale documentului și varianta finală a Strategiei de dezvoltare.

În conformitate cu prevederile Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița nr.244/24.10.2021,art.10,alin.1,accesul persoanelor în incintă, este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore,respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În incinta Casei de Cultură se vor respecta regulile de distanțare fizică stabilite de autoritățile publice.

 

PRIMAR,

STELIAN TRAIAN